Ijonk.. Ijonk..

Weeerrrr.. sora angin nebak daun ceuli.

Si eta mah santei we biwirnya monyong susuitan. Ijonk, kamari bejana moal rek deukeut deui jeung urang, buktina maneh masih ngajemput urang geuning.

“Bee, sorry nya kamari urang jiga budak pisan.. urang janji moal kitu deui.. sueerr”

Teu paduli ahhh.. enya da kamari urang ge meuni kesel ka maneh teh, Jonk. Maksa-maksa menta urang putus jeung si Bam Naon eta teh.

“Nya, teu nanaon..”

“Ngambek keneh nya?!”

“Heuteu..”

“Eta ji tarang na masih aya tulisan..”Awas albee galak!”..”

Hahaha.. ngarang ahhh..

Jonk, da urang teh beneran resep ka Ijonk. Mun unggal jeung ijjonk, asa tenang.. Ijonk mah mesra, lembut, pokona mah tipe urang pisan. Ngan pedah teuing ku naon, urang teu bisa mutuskeun si Bam. Padahal sabenerna mah bisa wae sich..

………..

Bee, tong pageuh teuing atuh eta nangkeup na, urang teu bisa nafas yeuh. Lain pedah ka cekek, ngan urang mah teu bisa nafah teh ku sabab deg-degan. Mun albee geus nangkeup sok karasa dekeut pisan. Mingkeun weee.. embung pisah nateh. Mantak ge wajarkan mun urang embung mikeun albee ka si Bam.

“Bee, ieu last time-nya.. urang siap kawin, iraha wae ge maneh putus jeung si Bam..”

Tah geuning, ngan unggeuk we nya?! “iya..” kitu… Sok lah ku urang di dagoan neupi ka iraha wae ge..

…..

Ijonk… ijonk.. kabur yuck..

Jonk, mun urang putus jeung si Bam oge, can tangtu kolot maneh satuju ka hubungan urang. Apan urang teh beda umur nage 5 taun.. maneh mah jiga adi urang.. kan keur itu ge, pas urang ulin ka camis, kolot maneh mah nitip keun Ijonk teh sinah jadi Adi urang.. heug ayeuna urang bobogohan, komo deui rencana nek kawin.. bisa pinsan indung ijonk!

………

Bee, jujur urang geus teu bisa resep ka awewe lain salian ti albee.. kunaon nya?! padahal mah albee teh da teu geulis-geulis teuing..teu lucu-lucu teuing.. pedah eta we..albee teh menarik!

……….

??????

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s